Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
auto
Strängnäs Autoservice, Lärlingsvägen 7. Telefon: 0152-14761
Öppettider: Mån-tor: 07-17, Fre 07-16

kundbildackdackhotellfyrhjul tvaorfleetacslang

Strängnäs Autoservice startades 1980, och är beläget på storängens industriområde. Vi är ett familjeägt företag som drivs av Robert Medberg, där alla medarbetare är delaktiga i beslut och utveckling.

Verksamhetens huvudsakliga inriktning är service och reparation av alla bilmärken, lätta transportfordon, husbilar, husvagnar och släpvagnar.

Vår specialitet är en egen pressverkstad för tillverkning av hydraulslangar från Hydroscand. Den vanligaste kunden är företag och kommun med en bred vagnspark av varierande behov.

Då vi har en kraftig ökning av kunder, speciellt bland privatkunder, utöker vi nu verksamheten med ytterligare en verkstad.

meko
Strängnäs Mekocenter, Kilenvägen 11. Telefon: 0152-16868
Öppettider: Mån-fre: 07-16

kundbildackfyrhjul actvaortom

Strängnäs Mekocenter öppnades 2014-09-01 och delar hus med Mekonomenbutiken på kilenvägen. Mekonomen bilverkstad innebär personlig service med kvalitet och ansvar. Våra verkstäder är väl utrustade och använder endast godkända reservdelar med tre års garanti.

Vi följer alltid bilfabrikantens anvisningar och dessutom tål våra priser att jämföras, både vad gäller reparation och service.

Vi ger dig fackmannamässiga råd och förklarar alltid varför reparationen måste utföras och hur mycket den beräknas kosta. Om det tillkommer kostnader under arbetets gång stämmer vi alltid av med dig som kund innan vi genomför tilläggsreparationen.

Vi sparar alltid utbytta delar om du som kund vill kontrollera dessa. En nära relation för att göra billivet enklare.

loggor

 

Plugin by:aAM